Slushmaskin

Oavsett om det är en varm sommardag eller en myskväll i soffan finns det få saker som är så gott som en isig söt drink. Kärt barn har många namn och då ordet kommer ifrån engelskan säger man lite olika beroende på vad man är van vid. Hör du någon som säger slush-ice, slushie eller något annat liknande kan du med absolut vara säker på att det är den typ av frusna dryck som endast en slushmaskin kan göra.

Olika smaker för olika tillfällen
En slush passar alltid bra, en av anledningarna till detta är för att flexibiliteten hos en slushmaskin gör att man kan skapa en isande dryck med alla möjliga olika smaker. Barn brukar älska smaker som exempelvis apelsin eller cola. För de över 18 kan det vara trevligt med en lite alkoholhaltig söt dryck till festen. Även här är möjligheterna oändliga och allt handlar om tycke och smak.

En nyttig avsvalkning
Många som tänker på isglass och glass generellt tänker på socker och andra onyttigheter. Då det finns en stark norm i samhället att hålla sig borta från allt som inte är hundra procent nyttigt kan det vara många som väljer bort exempelvis en god slush, men så måste det inte vara. Många smaksättningar finns som sockerfria och is är, som vi alla vet, inget mer än fruset vatten som ju kroppen behöver. Så med rätt ingredienser kan en slush avnjutas med gott samvete.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *