Hotell Öregrund

Är det så att du söker boende i Öregrund och behöver lite tips på var du kan boka ditt boende? Då kommer här en fantastisk möjlighet som du kan ta del av. Det här är ett fantastiskt boende som innebär att du får bo invid havet i staden Öregrund. Det som är så unikt med staden Öregrund är att du får bo i en anrik med en mycket gammal badort som är känt sedan en tid tillbaka i Sverige.

Hotell i Öregrund – Epokgården
Det hotellet som man verkligen ska se till att boka när man är i Öregrund, är Epokgården. Den här gården är beläget rätt centralt i staden, och all den service som du behöver som boende finns inom en 200 meters radie. Några exempel på den service som finns inom denna radie är bland annat: butiker, Gästhamn, apotek, restauranger, vårdcentral, systembolag, bageri och pizzerior. Som sagt det finns något för alla att hitta!

Epokgårdens olika former
De olika boendeformerna som finns att välja bland, är att det finns allt ifrån att man kan boka så man har ett kök, som är fullt utrustad. Under sommartid kan man även boka ett boende så man får tillgå till en trädgård där man helt klart kan inta sin egen frukost eller mat utomhus i förhoppningsvis det fina vädret. Det som är så unikt med Epokgården, är att man även har tillgå till ett konferensrum med olika teman i sjöboden. I det här utrymmet, rymmer det drygt 20 personer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *