Golvavjämning utan ytbehandling

Ett ojämnt golv kan skapa problem i form av att möbler och annat inte kan stå som de ska. Ojämnt golv är även en säkerhetsrisk då det är större chans att man snubblar och slår i tån. Det kan låta som att det är mycket jobb med att rätta till ett ojämnt golv. Dock behöver det inte kosta skjortan eller vara ett massivt jobb. Ta hjälp av http://www.fogfria.nu/avjamningar/designgolv tjänster inom hantering av ojämnt golv. Då får du som kund en golvavjämning som inte kräver någon mer ytbehandling.

Utseendet på golvet
När det kommer till designgolv ska utseendet vara estetiskt och man kan göra det i två olika varianter. Detta är beroende på vad man är ute efter för utseende då det sker med genomfärgad avjämning. Färgen torkar snabbt och ger snygga kontraster på golvet som ej spricker eller behöver finspacklas efteråt. Du som kund får hjälp av ett företag som varit aktivt i branschen sedan år 1998.

En av de större aktörerna på marknaden
Det är ett företag som tagit Sverige med storm och snabbt växte från ett nystartat företag till att bli ett av Sveriges största i branschen. Idag finns det fyra stycken delägare och tio stycken anställda på företaget. Huvudkontoret finner du i Örebro på Skomaskinsgatan 6. De främsta arbetsområdena är i Örebro, Eskilstuna, Västerås men företaget jobbar med kunder över hela Mellansverige. För kontakt och bokning går det bra att ringa till nummer 0703-17 57 00 eller maila till: info@fogfria.nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *